Кошик
Немає відгуків, додати
+380682521499
Фільтри
Ціна
Наявність
Акція
Контакти
RESTinn
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380682521499
+380970981554
Менеджер
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул. Джерельна 42
Мапа

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

Кутери

у вигляді галереїу вигляді списку
  • Купити
    24 420 грн.
    В наявності
    R2 (220)
  • Купити
    20 872,50 грн.
    В наявності
    C4VV
  • Купити
    24 695 грн.
    В наявності
    C6VV
  • Купити
    43 642,50 грн.
    В наявності
    R4
  • Купити
    39 325 грн.
    В наявності
    C9VV
  • Купити
    19 937,50 грн.
    В наявності
    ACT4
  • Купити
    35 447,50 грн.
    В наявності
    ACT9
  • Купити
    12 100 грн.
    В наявності
    HKN-CL6 EG
  • Купити
    13 007,50 грн.
    В наявності
    HKN-CL9 EG
  • Купити
    9 102,50 грн.
    В наявності
    C6VV
  • Купити
    10 285 грн.
    В наявності
    C9VV
  • Купити
    8 992,50 грн.
    В наявності
    HR-6
  • Купити
    9 900 грн.
    В наявності
    HR-9
  • Купити
    11 907,50 грн.
    В наявності
    HR-12
  • Купити
    22 412,50 грн.
    В наявності
    L3 CE
  • Купити
    28 930 грн.
    В наявності
    L5 CE
  • Купити
    32 147,50 грн.
    В наявності
    L8 CE
Кутери застосовуються на підприємствах громадського харчування і в супермаркетах для швидкого і якісного подрібнення продукту, приготування різних форм майонезів і ін. За допомогою кутерів можна швидко подрібнити цибулю, часник, помідори і перець в будь-яких розмірів шматки Стандартний професійний кутер дозволяє дробити (горіхи, сухарі, шоколад і навіть замішувати тісто), рубати м'ясо (грубо рубане, дрібно рубане і кнельна маса), подрібнювати будь-які продукти (цибуля, курага, чорнослив, крабові палички, кальмари, варене м'ясо, сир, варені яйця і ін.). Кутери бувають настільними і підлоговими. Відрізняються об'ємом і матеріалом чаші. Основні характеристики кутерів: · призначений для приготування різних фаршів, начинок, соусів, збитих вершків, для розмелювання, перемішування, подрібнення будь-яких продуктів, забезпечуючи високу якість; · призначення: ресторани, фабрики-кухні, їдальні, ковбасні цехи, кондитерські; · ємність з нержавіючої сталі або полікарбонату різних обсягів. - корпус зазвичай виготовлений з нержавіючої сталі - верхня кришка як правило із прозорого харчового полікарбонату або нержавіючої сталі, - пульт з нажимними кнопками, - пзапобіжні мікровимикачі на кришці і на основі опори діжі, - гальмо двигуна, одна або дві швидкості - ємність діжі 3-5-8 літрів і більше - оснащені 2-лопатевим ножем з нержавіючої сталі Кутер є дуже важливою річчю на кухні.