Кошик
Немає відгуків, додати
+380682521499
Фільтри
Ціна
Наявність
Акція
Контакти
RESTinn
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380682521499
+380970981554
Менеджер
УкраїнаЛьвівська областьЛьвіввул. Джерельна 42
Мапа

Обладнання для SOUS VIDE

у вигляді галереїу вигляді списку
Повна назва технології - cuisson sous vide. Будучи французьким винаходом, вона і носить французьке ім'я, дослівно назва означає «приготування в вакуумі» (вимовляється «куісон су від» або просто «су від»). Ідея випливає з назви: продукт піддається термічній обробці (дуже делікатній), перебуваючи у вакуумній упаковці. Численні дослідження продемонстрували, що продукти, «закатані» в вакуум, реагують на теплову обробку інакше, ніж продукти без оболонки: дивним чином поліетиленовий щит в поєднанні з невисокою (від 63 ° С до 93 ° С (в залежності від типу продукту, але діапазон роботи обладнання 20-100 ° С) температурою дозволяють зберегти не тільки безліч характеристик продукту, але і його аромат, як і аромат приправ. Ідея заснована на здатності води рівномірно і м'яко передавати тепло продукту (вода, як стверджують фахівці, робить це в десять разів ефективніше, ніж повітря) в поєднанні з гарантіями захисту структури продукту, які забезпечує вакуумна упаковка.
Подробнее: https://www.food-service.com.ua/ua/obladnannya-dlya-sous-vide-c429